O nas


Posebej za vas pripravimo ekskluzivno potovanje ali izlet
na luksuznih destinacijah z neprecenljivimi doživetji.

Kaj delamo

Korporativni turizem

Posel. Osebno.
Naša želja je ustvariti individualni stik z vsako stranko in zagotoviti, da kjer koli na svetu ste, smo vedno z vami. Nudimo 24/7 storitev, da bi lahko zadovoljili tudi najbolj zahtevno klientelo.

Srečanja, spodbude, konference, razstave

Obdržite rdečo nit.
Posebej veliko pozornost namenjamo temu segmentu znotraj turistične industrije, ker vam želimo ponuditi celoten paket. Izkušnje našega osebja zagotavljajo, da se na vsak detajl pomisli v naprej. Predvsem pa se zavedamo, da je pomembna prilagodljivost in reševanje problemov na lokaciji,  v kolikor pride do le-teh. Damo vam pravo umetnino, premišljeno zasnovano in dobro uglašeno, tako da vašim strankam ne zmanjka navdušenja, niti za trenutek.

Luksuzna potovanja

Pobegnite.
Želimo vas odtegniti od vsakdanjega življenja. Tu smo, da vam pomagamo kar najbolje izkoristiti vaš prosti čas in da vam pomagamo uresničiti sanje. Dodana vrednost je pridobljena skozi osebno prepoznavanje potreb vsake stranke. Z nami ne boste razmišljali niti trenutka na dopustu, ker poskrbimo za vsako doživetje na poti.

Tim

Naša ekipa je trenutno sestavljena iz štirih agentov. Vsi z različnimi izkušnjami, vsi nezamenljivi, vsi sledimo enemu cilju – preseči vaša pričakovanja.

Vizija

Naš cilj je dovršena storitev in nepozabno doživetje. Želimo razvajati v vsakem trenutku potovanja in dogodka.

Filozofija

Bodite navdušeni.
Postanite pustolovski.
Odkrijte nove vtise in izkušnje.
Potujte s stilom.

Zgodovina

Po skoraj desetih letih dela v korporativnem in klasičnem turizmu, se dva poslovna partnerja odločita, da gresta svojo pot in sledita svojim sanjam, da nudita strankam boljšo, prvovrstno storitev. Dokončno odločitev sta sprejela poznega poletnega večera 2012, ko je bil rojen Travel Atelier. Travel Atelier je bil odgovor na njuno razumevanje kompleksnih potreb korporativnega in individualnega turizma tako v Sloveniji, kot v svetu.

Želite, da tudi za vas pripravimo ekskluzivno doživetje?

Zanima me